CONSUMABILE
ACCESORII

Comenzi telefonice:
0724.02.45.92
BUCURESTI
 
Pareri PRO / CONTRA despre RemusMoto.ro

Pareri PRO / CONTRA despre RemusMoto.ro


# In aceasta sectiune a site-ului va puteti exprima parerea PRO sau CONTRA, despre modul nostru de lucru, calitatea produselor etc.

# Totodata puteti veni cu idei pentru imbunatatirea site-ului/modului de lucru.

# Tinand cont de parerea dumneavostra, vom face tot posibilul sa fiti cat mai multumiti.
Un Vizitator a scris in data de 2014-06-21:

Am telefonat pentru un kit de lant. Initial am vrut un raport care era pe motor dar mi s-a explicat aici ca raportul ala nu este ca din fabrica si ca este nepotrivit. Am comandat kitul cu raport de fabrica si sunt f multumit de cum trage acum si de consum. Bafta la vanzare si toate cele bune!Un Vizitator a scris in data de 2014-05-15:

am avut un incident neplacut cu motorul. am apelat la acest site pentru a achizitiona oglinda pe care reusisem sa o distrug.Un Vizitator a scris in data de 2014-04-03:

un cauciuc de cbr de spate. vazut.placut.cumparat. OK :)Un Vizitator a scris in data de 2014-02-27:

Sevicii de calitate, recomand, anveolopa comandata a venit a doua zi si arata excelent. Nivel foarte bun calitate - pret.Un Vizitator a scris in data de 2014-02-13:

Servicii foarte bune, eu am comandat din Cluj-Napoca si au venit a doua zi. Anvelope second insa in stare foarte buna. Recomand !Un Vizitator a scris in data de 2013-08-24:

Am facut o mica revizie la motor luna aceasta. Nu mare lucru...placute, bujii, ulei si filtre. Important e ca le-am gasit pe toate la un loc si pe stoc si mi-au fost livrate in aceeasi zi cu comanda facuta eu fiind din Bucuresti.Un Vizitator a scris in data de 2013-05-21:

am luat un set de cauciucuri pt r1, au sosit a doua zi si aratau foarte bine. multumesc!Un Vizitator a scris in data de 2013-03-05:

Am cumparat o pereche de anvelope second hand pentru f4i. Au ajuns a doua zi de la comanda. Calitate foarte buna si sfaturi competente in alegerea lor. Recomand cu incredere!Un Vizitator a scris in data de 2013-01-16:

Super tare,daca stiam de mai demult comandam si eu niste bujii cu iridiu. Acum deja mi-am luat dar data viitoare o sa verific intai aici.Un Vizitator a scris in data de 2012-11-21:

buna, siteu mi se pare foarte reusit, vad ca o gramada de oameni au parere buna despre ei.
< Inapoi / Inainte >>
Pagini Vizitate: