Cos de cumparaturi
  • Informatii

<< Inapoi

Ce contine site-ul?

Acesta este un Magazin Online de Consumabile / Piese / Accesorii destinate Moto / Scuter / ATV, cu livrare din STOC. Asadar, veti putea face o intretinere cat mai buna, oferindu-va numai produse de calitate superioara.

Cum cumpar?

1. Produsele pot fi comandate prin completarea cantitatii si apasarea butonului "Adaugati in cos" din dreptul fiecarui produs. Prin apasarea lui, valoarea produsului se va adauga la lista de produse comandate.

2. Pentru a continua comanda si a completa datele comenzii, in pagina de vizualizare a cosului de cumparaturi, trebuie apasat butonul "Completati datele comenzii" care va deschide pagina destinata detaliilor referitoare la coordonatele dumneavoastra de contact.

3. Prin completarea datelor comenzii si prin apasarea butonului "Treceti la ultimul pas", intrati in sectiunea de Verificare a comenzii unde aveti posibilitatea sa:
-Stergeti oricare din produsele aflate in lista de comanda.
-Modificati cantitatea produselor aflate in lista de comanda.
-Modificati oricare din datele comenzii.
-Renuntati la comanda.
-Trimiteti comanda.

4. Prin apasarea butonului "Trimiteti comanda", comanda dumneavoastra este trimisa.


Modalitati de livrare si costuri de transport:

Comenzile de peste 400 RON ce contin produse neaflate la promotie beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Celelalte comenzi vor avea un cost de livrare in jur de 19 lei, in functie de greutatea pachetului. Pachetele se trimit prin curier. Astfel, dumneavostra veti primi produsele comandate la adresa completata in formularul de comanda.


Termene de livrare:

Termenul de livrare se ia in considerare din momentul trimiterii comenzii de catre dumneavoastra.
Va puteti incadra in urmatoarele 2 situatii:

# Daca trimiteti comanda intre LUNI SI VINERI pana in ora 16:00, aceasta va ajunge la dumneavostra in 24 de ore
# Daca trimiteti comanda VINERI dupa ora 16:00, SAMBATA sau DUMINICA la orice ora, aceasta va ajunge MARTI


Modalitati de plata:

Unica modalitate de plata este la livrare, numerar, integral in lei, catre curier.


Termeni si conditii:

Toti utilizatorii acestui site sunt obligati sa:
# respecte prevederile legii
# nu utilizeze informatiile de pe acest site in scopuri ilegale

Nu suntem responsabili pentru daunele directe sau indirecte rezultate din folosirea incorecta sau incapacitatea de folosire a site-ului.

In cazul comenzilor in care solicitati mai multe bucati dintr-un anumit produs, exista posibilitatea ca termenul de livrare sa nu coincida cu cel din sectiunea "Termene de livrare", cel mai bine fiind sa ne contactati.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii, utilizarea site-ului implicand acceptarea lor.


Protectia datelor cu caracter personal:

1. Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru completarea unui formular de comanda on-line sau in cazul unei comenzi telefonice. In cazul in care informatiile nu sunt corecte ne rezervam dreptul de a anula comanda.

2. Datele colectate nu vor fi procesate fara consimtamantul pentru prelucrarea acestora.

3. Datele colectate telefonic sau prin formularul de comanda vor fi folosite doar in scopul confirmarii comenzii, facturarii, al livrarii produselor sau atunci cand prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale. Nu vor fi colectate, prelucrate sau furnizate catre un tert datele dumneavoastra fara un temei legal sau necesar in vederea finalizarii comenzii.

4. Nu vor fi colectate niciun fel de alte date in scop de marketing.

5. Dupa livrarea comenzi datele for fi pastrate exclusiv in documentele contabile si de transport pe durata prevazuta de lege si nu vor fi folosite in niciun alt scop decat contabilitatea firmei.

6. Datele colectate cuprind: Nume, Prenume, Adresa, Numar de Telefon, iar in cazul persoanelor juridice se vor mai adauga datele aferente facturarii.

7. Procesul de prelucrare a acestor tipuri de date este supus legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal: REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor - GDPR), prin care se reglementeaza in mod explicit activitatile de procesare a datelor cu caracter personal, calitatile entitatilor juridice ce proceseaza date cu caracter personal, rolurile si responsabilitatile acestora.

8. Persona fizica care acceseaza acest site sub incidenta GDPR are urmatoarele drepturi:
• Dreptul de a fi informat
• Dreptul de a avea acces la datele cu caracter personal
• Dreptul de a actualiza datele cu caracter personal
• Dreptul de a cere stergerea datelor cu caracter personal
• Dreptul de a cere restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal
• Dreptul de a-si porta datele cu caracter personal
• Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal
• Drepturi cu privire la procesarea automata a datelor cu caracter personal

9. In caz de incident de securitate in care sunt implicate datele dvs. cu caracter personal veti fi informat, se vor derula investigatiile necesare, se vor lua masuri pentru a diminua efectele si a minimiza orice dauna precum si toate masurile necesare pentru a preveni reaparitia unei astfel de incident. Autoritatile competente vor fi informate in 24 de ore de la descoperirea incidentului.

10. Toti angajatii operatorului vor fi instruiti cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

11. In mod fecvent se va analiza modul de derulare al procesarii datelor pentru a ne asigura de securitatea datelor cu caracter personal


<< Inapoi