Cos de cumparaturi

Revizie motocicleta GRATUITA

Beneficiati de o revizie GRATUITA la motocicleta, la cumpararea oricarui produs de pe site:

# puteti cunoaste astfel problemele motocicletei
# veti conduce in siguranta
# se poate face in Bucuresti
# Este GRATUITA, o ora de manopera intr-un service de calitate costa in jur de 50 de euro
# Se accepta toate marcile, printre care cele mai renumite Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, Bmw
# revizia nu este obligatorie daca nu o doriti

In ce consta concret revizia?

# Inspectie roti
# Inspectie sisteme franare
# Inspectie amortizoare
# Inspectie sistem de transmise
# Inspectie elemente de carenaj
# Inspectie in zona ghidonului, a comenzilor actionate manual

De ce revizie motocicleta GRATUITA?

Nu va inchipuiti nici ca suntem obligati de ceva anume sa fie gratuita si nici ca vom desface motocicleta in doua ca sa ne dam seama de o eventuala problema. Si totusi de ce revizie gratuita? Deoarece doresc sa creasca din punct de vedere al calitatii piata moto din Romania. In prezent, exista un procent extrem de mic de mecanici calificati in a reviziona o motocicleta. Este tragic, trist sau cum vreti sa ii spuneti ca foarte multe motociclete ajung pe mana unor personaje necalificate, care le distrug (sa nu uitam cati dintre dumneavoastra ati avut probleme ca nea' mecanicu' v-a distrus surubul de scurgere al uleiului din motor pentru ca l-a strans pana l-a dat peste cap - si acesta e cel mai banal exemplu).

Prin mecanic calificat se intelege in primul rand un mecanic care efectiv a studiat la scoala aceasta meserie si a obtinut o diploma in acest sens, abia apoi putem pune macar problema de mecanici mai buni sau mai slabi, de experienta etc... Nici macar nu se pune problema sa fie ingineri in autovehicule rutiere, insa multi din ei din pacate nici liceul nu il au, iar multe din firmele ce se ocupa de service ii angajaza deoarece "se pricep" si nu au pretentii mari banesti. Nu va amintiti de vremurile in care se reparau daciile prin spatele blocurilor, se desfacea motorul in doua si se facea la loc? Si cine facea asta? Toata lumea. Ok deci toata lumea stie sa stranga un surub deci suntem cu totii mecanici. Ce bine! Chiar suuuper! Dar mai amintiti-va si ca azi o faceau si maine se strica. Si nu pentru ca era asa prosta Dacia ca nu tinea 2 zile la rand, hai sa fim seriosi...ci pentru ca habar nu aveau sa faca ceva bun, in majoritatea cazurilor. Din pacate vremurile nu s-au schimbat prea mult.

Personal, cunosc si multi mecanici buni, insa cu restul...e jale. Ganditi-va in primul rand ca va puneti viata in mainile lor. Un exemplu ce imi vine in minte chiar acum este ca foarte recent am vandut o pereche de simeriguri pentru amortizoarele fata unui client si ma suna clientul aproape disperat ca i-a spus mecanicul ca diametrul pe care etanseaza simeringurile este de 41mm, iar diametrul interior al simeringurilor este 40,5mm si ca o sa plezneasca si ca el are mare incredere in acest mecanic ca are service de motociclete si numai cu asta se ocupa etc, in fine. DA, domnule mecanic, DA, un simering ca sa etanseze pe un ax trebuie sa aiba o anumita strangere pe acel ax, asa se numeste aceasta proprietate, altfel nu ar etansa niciodata domnule super-mecanic, iar aceasta strangere difera in functie de utilizare si ii este data de arculetul din dotare sau de elasticitatea materialului din care este facut. Dar dumneavostra domnule super-mecanic care "se pricepe", domnule model romanesc al mecanicilor "priceputi" si care stiu de toate, nu aveti de unde sa stiti aceste lucruri pentru ca atunci cand se predau la scoala pe care dumneavoastra trebuia sa o urmati "elemente de etansare", dumneavoastra erati ocupat sa "faceti setul" la o Dacie, ca de...doar sunteti mecanic si sunteti priceput. Asa ca ce se poate discuta cu dumneavostra domnule mecanic cand dumneavoastra nu cunosteti nici macar lucrurile elementare? Cum puteti dumneavostra macar sa va ganditi sa puneti mana pe o motocicleta? Dar sa o reparati? Nu ma mai apuc sa dau alte exemple ca nu are sens si cred ca ati inteles ideea de baza.

Desigur, este greu sa va indreptati catre un anumit service sau mecanic pana nu vedeti cum lucreaza si ce face insa este o diferenta ca de la cer la pamant intre profesionisti si ceilalti.